Velkommen til Hørning Tennisklub

Kære medlemmer

Bestyrelsen siger tak for sæson 2020, tak for masser af spil på banerne, tak for frivilligt arbejde, tak for opbakning.

Vi plejer at takke med et medlemsarrangement, vinsmagning i 2019. I år har vi pga Corona valgt at udskyde arrangementet til foråret. Så I kan se frem til Gin/Øl- eller Vinsmagning i april måned i forbindelse med forårsklargøring. Dato udmeldes senere.

Vi vil bede jer om at udfylde spørgeskemaet i vedhæftede link. Det er udarbejdet af Dansk Tennis Forbund og resultatet vil således være af stor værdi for både vores klub og for forbundet. Det tager ca 4 min at udfylde og er anonymt. Er I flere medlemmer i familien, kan det udfyldes flere gange.

Som noget nyt, har vi fået lørdagstider i Hørninghallen. Der vil blive udbudt forskellige arrangementer hen over vinteren, første gang nu på lørdag d. 17.10 kl. 9-10.30 for seniorer. Meld dig til på 30704454/Michael Mose - der er stadig pladser.

For de øvrige datoer - følg med på hjemmesiden og Facebook.

God vinter til alle - både de mange, der spiller indendørs, deltager i turneringer og jer, der holder pause. Glædeligt kan jeg fortælle, at vi har fire hold - U10, U14, U16 og U18 - med i JTU´s indendørs holdturnering. Flot resultat af sommersæsonens juniortræning.

Lisbet
Formand Hørning Tennsiklub