Velkommen til Hørning Tennisklub

Hørning Tennisklub følger situationen vedrørende Covid-19

Hørning Tennisklub har tradition for at indlede sæsonen med Standerhejsning – i år planlagt til d. 2.maj.

Vi afventer Statsministerens udmeldinger om den langsomme genåbning af Danmark. Ud fra det tager vi stilling til både åbning af banerne og standerhejsning.

Lørdag d. 2. maj skulle vi desuden have afholdt Tennissportens dag – en landsdækkede begivenhed i stort set alle tennisklubber landet over – arrangeret af DGI og DTF (Dansk Tennis Forbund). Organisationerne har aflyst arrangementerne.

Baneanlægget er ved at blive gjort klar, således at der kan spilles, så snart der åbnes op for muligheden af, at vi igen må være sammen udenfor.

Indtil da opfordrer vi kraftigt til at huske bevægelsen og udnytte naturen, hvor man let kan være aktiv med fx gang, løb eller på cykel og samtidig sikre afstand til andre mennesker. Så er formen i orden, når sæsonen starte

Derudover opfordrer vi indtrængende til, at al udendørs træning sker alene eller med ens nærmeste - og med stor afstand til hinanden.
Følg med her på hjemmesiden og på Hørning Tennisklubs Facebookside.

Nedenstående er vores normale velkomsthilsen

Velkommen til vores dejlige anlæg. Vi er en klub, der har tilbud og arrangementer for alle.

Fra juniorer til veteraner og fra begyndere til øvede.

Fem indbydende grusbaner, en minibane og en slåmur står klar fra slutningen af april, og venter kun på at blive indtaget af dig!

I vores rummelige klubhus er der fine toilet- og badefaciliteter. Når spillet på banen er slut, er der rig lejlighed for hyggeligt samvær. Lav en kop gratis kaffe i køkkenet, tag en dyst ved vores bordfodbold eller minibordtennis eller brug et af klubbens borde-bænkesæt rundt omkring på anlægget, hvor du kan sidde i sommersolen og nyde din kolde øl/vand, netop købt fra klubhuskøleskabet.

Indmeldelse/kontingent

Betal