Sæsonen er i gang. Den er endda godt i gang.

Vi oplever stor medlemsfremgang både på senior og juniorsiden. Og det bedste af det hele er at klubbens DNA er under stor udvikling – gennemsnitsalderen falder næsten dag for dag – og dermed ser fremtiden for klubben lys ud.

Vi byder velkommen til alle årets nye medlemmer. Vi skal gøre vores bedste for at tage godt imod jer Juniorer:Det strømmer ind med glade børn, der gerne vil spille tennis. Vi har foreløbig 4 hold og stadig plads til flere. Om et par uger, når vi har fuldt overblik over tilmeldinger og nye corona-vejledninger, justerer vi påbanereserveringen.Vi gørrigtig meget for at børnene skal føle sig trygge og som en del af en gruppe Tennis og Hygge:er Klubbens nye "sort". 40- 45 mennesker mellem 25 og 50 år spiller tennis 3 gange om ugen.

Mandag er for nybegyndere/letøvede, der får træning, tirsdag er det letøvede, der spiller og får træning ca. hver 3. uge og torsdag aften spiller de øvede spillere. Meld dig ind i Facebookgruppen "Tennis og Hygge og bliv en del af fællesskaberne.

Tirsdag og torsdag spilles der fra hhv. 18-20 og 20-22, hvilket giver en rigtig god udnyttelse af baneanlægget. Vi opfordrer andre til også at starte aftenens kampe i disse tidsintervaller, så vidt man har mulighed for det. Min fornemmelse siger, at der bliver rift om banerne i år. En anden opfordring er, at alle booker baner, hver gang I spiller - også på tider med god plads. Bestyrelsen vil gerne følge belægningen i løbet af sæsonen, så vi kan få en ide om, hvor meget de bliver brugt, og så vi kan holde lidt øje med "gratister" Turneringshold:også på turneringssiden øges klubbens aktiviteter.

Vi har et 3. divisionshold, et Ligahold og 6 DGI hold - fantastisk Seniortræning:
Fra torsdag d. 28. maj udbydes der træning på torsdage fra 18.30-20.00 for seniorer i klubben.

Træningerne oprettes som Event med en brugerbetaling på 75 kr pr deltager. Der kommer i løbet af meget kort tid et "koncept" for indholdet i træningerne. Skørteturnering: Torsdag d. 18.6 fra kl 17 afholdes årets første begivenhed - en tradition gennem mange år - "Skørteturnering". Som navnet antyder er det kun for kvinder, der skal spilles i skørt - og skøre udklædninger. Indbydelse er ophængt i døren til klubhuset og sendes pr mail til de kvindelige medlemmer.

De bedste tennishilsner - på bestyrelsens vegne Lisbet

Generelt: rør så lidt ved bænke, pointbolde og redskaber som muligt. Medbring selv sprit til afspritning. Der vil blive hængt engangshandsker op til brug af feje- og linjekoste. De har desværre været udsolgt længe, vi venter stadig på dem.

Pas på banerne
Banerne er bløde og sårbare her i starten.
Vand banerne, altså vand, vand, vand. Reparer, hvis du er kommet til at lave huller i banen, fej grus ind til lines, stamp og troml.
Her er en lille video om banepasning.

Indmeldelse/kontingent

Betal