På vej til at blive tennisspiller?
Vil du vide mere inden du bestemmer dig, så er du altid velkommen til at kontakte et af bestyrelsens medlemmer
For at spille tennis skal du bruge træningstøj, sko og en ketcher.
Skoene skal være tennissko. Løbesko dur ikke. Deres såler er for grove og ødelægger banen.
Sko og tøj kan vi ikke hjælpe dig med, men en ketcher kan du låne, så du kan prøve at spille, inden du foretager denne investering.

Har du bestemt dig?
Vil du melde dig ind, skal du oprette dig som medlem ved at  oprette en profil
Ved sæsonstart arrangerer klubben bl.a begyndertræning. Se de forskellige muligheder under menupunkt Aktiviteter.

Du er også meget velkommen til at kontaktet vores mentor for alle nye senior medlemmer Lisbet Huusom på mail: lisbet.huusom@mail.dk

Familiemedlemskab
Der mulighed for at oprette et familie-medlemskab, som giver mængderabat.
Opret alle familie-medlemmerne med hver sin profil - og nøjagtig samme adresse.Adressen er vigtig, det er den der binder jer sammen.
Børn / unge op til 25 år må tælle med! Vælg Betal her under  Book/betal

Vælg det korrekte Familie-medlemsskab. Kun den første betaler med sit Dankort.