Mandags Klubben

Motionisternes ugentlige turnering spilles hver mandag fra klokken 19:00-21:00 hele sæsonen - kun afbrudt af sommerferien.
Mandags Klubben er et tilbud til alle seniorer om at spille tennis på en social måde. Alle, der har spillet et par sæsoner, kan være med.
Deltagerne bliver sat sammen to og to - og dette makkerpar spiller sammen hele aftenen. Der spilles 3 kampe af ½ times varighed. Når en kamp er slut, roteres der, så den næste kamp spilles med samme makker, men mod nye modspillere. Vinderne af en kamp rykker en bane op - taberne rykker en bane ned. Vinderne på bane 1 bliver på bane 1 - taberne på bane 5 bliver på bane 5. På den måde ved alle, hvad de skal, når fløjten lyder og der skiftes kamp - og ingen skal administrere hold.

Vinderne findes hver aften på bane 1 og ved sæsonafslutning kåres årets vindere, som dem, der har flest sejre i løbet af året.

I Mandags Klubben er der lagt vægt på, at nye spillere og motionister kan få udbygget deres erfaring med tennisspillet med hjælp fra mere erfarne spillere fra klubben. Du kan også bruge Mandags Klubben til at skabe kontakter til andre. Dermed får du flere, som du kan spille med og mod på andre tider.

Makkerparrene arrangeres med en fornuftig sammensætning af nye og mere erfarne spillere. Det er en gylden regel i Mandags Klubben, at der tages hensyn til nye spillere, og at disse skal hjælpes og vejledes. Også selvom man så må lægge bånd på sin egen superserv

Du kan melde dig til Mandags Klubben under Tilmelding-Hold eller ved at kontakte Frovin på mail: lobo@profibermail.dk. eller Lisbet Huusom på mail:lisbet.huusom@mail.dk  Du er også velkommen til at komme ned på anlægget mandag lidt før kl 19:00.

Første spilleaften er mandag den 30. april kl. 19 - 21:00. Deltagelse koster 30 kr. for hele sæsonen.

Sæsonen afsluttes med præmieoverrækkelser, pølser og hyggeligt samvær i klubhuset.

Vel mødt til alle - nye som gamle spillere.