Træning for begyndere/letøvede seniorspillere m/k

Vi tilbyder som noget nyt I år Fitness tennis /cardio tennis. Om du er helt ny til tennis eller om du har prøvet det før, så vil du få en fantastisk begynder/grundtræning kombineret med fitness tennis
Der kommer både til at være spilrelaterede øvelser, teknisk træning og en masse sjov med høj puls. Når vi er i gang, vil det også være muligt for deltagerne at komme med forslag, hvis der er ønsker for bestemte eller særlige øvelser. Du får nye makkere, bliver bedre til at spille tennis og får trænet konditionen.

Træningen giver dig som nybegynder de basale færdigheder i grundslagene. Er du let øvet, vil du opnå mere rutine i spillet. Ud over træning på banerne, vil du blive sat ind i reglerne og den kultur, der ligger i at dyrke tennis i en klub.
Som ny i klubben kan du udover mandagstræningen deltage i andre af klubbens aktiviteter og på denne måde får et netværk i klubben. Aktiviteterne er sat i kalenderen på hjemmesiden, og du kan følge med på Facebook. Der vil jævnligt være repræsentanter fra klubbens udvalg til stede ved træningen med informationer om arrangementer.
Vi har en stor gruppe medlemmer i alderen 30-49 ca. Du finder gruppen på Facebook under navnet ”Tennis og Hygge

Træner i 2020 er Astrid Hoppe fra Århus 1900. Hun har stor trænererfaring og er selv en dygtig tennisspiller.
Træningen foregår mandage fra 18:30 til 20:00.
Første gang 4/5 sidste gang 29/6-20.
Der vil være mulighed for at arrangere træning også efter sommerferien. Dette vil i så fald blive brugerbetalt. Ved slutningen af  forårstræningen finder vi ud af, om der er interesse for dette og lægger en plan, hvis det er.

Hvordan kommer jeg i gang:
Du kan skrive dig på tilmeldingsliste i klubhuset eller du kan møde op på den første træningsaften.

Træningen er gratis for medlemmer

Træningen koster 300 kr for ikke medlemmer. Disse penge får man retur ved indmeldelse senest 15.5.2020

Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Michael Mose Bertelsen på mail: mmbertelsen@gmail.com eller tlf.: 30 70 44 54
Lisbet Huusom på mail: lisbet.huusom@mail.dk eller tlf.: 28 71 81 38