Begyndertræning 2019.

For nybegyndere og de let øvede seniorspillere.

Vi tilbyder træning for nye og næsten nye tennisspillere. Træningen giver dig som nybegynder de basale færdigheder i grundslagene. Hører du til de let øvede, vil  du opnå  mere rutine i slagene. Ud over træning på banerne, vil du blive sat ind i reglerne og den kultur, der ligger i at dyrke tennis i en klub.
Der er fokus på, at vi har det sjovt, imens du lærer at spille tennis. Samtidig er der mulighed for at lære de andre spillere i klubben at kende, så du fremover kan finde flere at spille med. Derudover kan du deltage i andre af klubbens aktiviteter og på denne måde får et netværk i klubben.

Målgruppen er selvfølgelig primært nybegyndere, der vil i gang med at spille - men også i høj grad de spillere, der har spillet en eller to sæsoner, og som stadig kan få gavn af træning på et grundlæggende niveau.

Træner i 2019 er Søren Servé ( Mobil: 26 44 77 26 ). Han har erfaring fra tidligere år og er selv en dygtig spiller, som er medlem af Hørning tennisklub.
Træningen foregår tirsdage fra 19:00 til 20:00. Første gang 7/5 sidste gang 25/6-2019.

Hvordan kommer jeg igang....
Du kan skrive dig på tilmeldingsliste i klubhuset eller du kan møde op på den første træningsaften.
Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

David Servè på mail: david.serve@hotmail.com eller tlf.: 28 71 34 32 for alle nye senior medlemmer