Juniortræning sommersæson 2020

Vores træning er lagt an på, at det skal være både sjovt og udfordrende at træne og spille tennis.
Vi leger på tennisbanen med (og uden) en ketcher i hånden. Vi lærer spillets regler lidt efter lidt.
Når du har fået lært lidt af spillet, kan du spille med kammerater eller et familiemedlem.
Sammen bliver I bedre. Hvis I spiller meget, bliver I hurtigere gode

Vores træner er Astrid Hoppe. Hun har trænererfaring og er selv en dygtig tennisspiller.

Vi træner mandage og torsdage fra kl:

Hold 1a & 1b  15.30-16.50
Hold 2a & 2b  17.00-18.20

Efter et par gange – når vi har set, hvor mange tilmeldte der er – vil træningen muligvis blive delt op.

Du kan starte med at spille tennis, når du er 7 år (eller bliver det i løbet af sommeren)
Børn under 8 år skal deltage sammen med deres forældre, som er meget velkomne til at deltage aktivt i træningen.
Første træningsdag er mandag den 4/5, og derefter er der træning hver mandag og torsdag frem til sommerferien.
Efter sommerferien fortsætter træningen mandag den 10/8.
Sidste træningsaften torsdag den 18/9-2020.

Du skal være medlem af klubben for at spille tennis.
For juniorspillere er prisen 475 kr.
Herudover koster:
Træning 1 gang om ugen hele sæsonen 150 kr.
Træning 2 gange om ugen hele sæsonen 300 kr.
Du har mulighed for at få en eller to gratis prøvetimer, så du kan opleve hvor sjovt tennis er

Book en bane
Ud over at deltage i træningen, kan du også booke tennisbaner på vores netbooking. Du kan spille som det passer dig i løbet af ugen, dog kan juniorer ikke booke alene i tidsrummet 18-23 på hverdage.
Tennisskole i sommerferien
Vi afholder i samarbejde med DGI tennisskole fra 3. til 5.august fra kl 9-15.
Tilmelding på DGI`s hjemmeside

Junior ansvarlig: Lisbet Huusom. Mail: lisbet.huusom@mail.dk