Juniortræning sommersæson

Træning
Vi har fokus på, at det skal være både sjovt og udfordrende at træne og spille tennis.
Vi leger på tennisbanen med (og uden) en ketcher i hånden. Vi lærer spillets regler lidt efter lidt.
Når du har fået lært lidt af spillet, kan du spille med en ven eller et familiemedlem
Sammen bliver I bedre. Hvis I spiller meget, bliver I hurtigere gode

Træner i år er  Niels Servé . Han har erfaring fra tidligere år og er selv en dygtig spiller.

Træningen foregår tirsdage og torsdage fra 16:00 til 17:30

Første træningsdag er tirsdag den 1/5, og derefter er der træning hver tirsdag og torsdag frem til sommerferien.
Efter sommerferien fortsætter træningen tirsdag den 14/8.
Sidste træningsaften torsdag den 13/9-2018.

Det er gratis at deltage i træning, men du skal være medlem af klubben.
For juniorspillere er prisen 475 kr.
Du har mulighed for at få en gratis prøvetime, så du kan opleve hvor spændende og sjovt tennis er.

Book en bane
Ud over at deltage i træningen, kan du også booke tennisbaner på vores netbooking. Du kan spille som det passer dig i løbet af ugen, dog kan juniorer ikke booke alene i tidsrummet 18-23 på hverdage.

Tennisskole i sommerferien
 6. til 8.august fra 9-15. Nærmere info