Turneringshold
 Klubbens 1. hold spiller i JTU's Jyllandsserie (seniorherrer).
Holdkaptajn Nils Madsen er altid interesseret i dygtige spillere.
Så har du lysten og niveauet, kan du blive tilknyttet.
Kontakt gerne Nils Madsen på mail nm@encotec.dk.

Klubben har en del motionisthold for seniorer og veteraner for både herrer og damer i DTF-,JTU- samt DGI-regi.
Der er tit brug for reserver. At være reserve, er tit vejen ind til en mere fast plads på et hold.
Hvis du er interesseret så kontakt David Servé på mobil 28713432 eller mail david.serve@hotmail.com

Der er mulighed for evt. at starte eget hold op.
Det skal dog omkring bestyrelsen af hensyn til økonomi og den samlede banekapacitet.

Individuelle stævner og turneringer
 Klubben er vært ved Hørning Open 2018 for herrer, der spiller ca. på Jyllandsserie-niveau og over. Nærmere information følger senere
Du har desuden altid mulighed for at tilmelde dig til individuelle turneringer og stævner. Det kan give gode tennisoplevelser, hvor man får spillet mod nye modstandere.

Klubturnering
Hvert år afvikles klubturnering i forskellige rækker med indledende kampe henover sommeren.
Finaledag først i september. Følg med på hjemmesiden og i klubhuset.
Det plejer at være en festlig dag, som afsluttes med årets klubfest for alle voksne medlemmer.