Tennis og hygge

Tennis og hygge er et fællesskab, der retter sig mod mænd og kvinder i alderen 25-45 år (cirka),
som ønsker at komme i gang med at spille tennis (igen), og som samtidig ønsker at være social med andre lokale Hørningborgere i samme aldersgruppe.
Alle kan være med uanset niveau – vi er både nybegyndere og øvede
Fællesskabet har eksisteret i et par år og udvikler sig i takt med, at vi bliver flere og flere.
• I 2021 mødes letøvede mandage fra 18-20, begyndere tirsdage fra 19-21, øvede torsdage fra 20-22.
Man melder sig til i Facebookgruppen: Tennis og Hygge (man behøver ikke at komme hver gang)
• Det er en god måde at møde ligesindede på og at finde nogle at spille med
• Vi deler os op og spiller single/double i et par timer
• Der tilbydes træning til nybegyndere og letøvede. Se Aktiviteter-> Seniorer-> begyndertræning (tirsdage kl 19-20.30 - det koster 300 kr for hele sæsonen)